In memoriam

Patrick DemuynckPatrick,

In november 2013 kwam het moment dat wij het meest vreesden, waarvan wij hoopten dat het nooit zou komen. Ondanks de grijze wolken die zich gaandeweg samenpakten, bleef je je ziekte moedig en sereen dragen, ook al sloeg de vertwijfeling soms toe.
Op de laatste veldcross in oktober maakte je al zorgen over je gezondheid en waarschijnlijk koste het je moeite om dit alles verborgen te houden voor ons bestuur. Zoals gewoonlijk gaf je het beste van jezelf. Je had een tomeloze energie die je vol overgave investeerde in de Ardooise kermiscross, jouw cross Patrick!
De cross groeide door de jaren heen uit tot een groot Ardooies evenement , dit grotendeels aan jou te danken. Onvermoeid zocht je naar nieuwe sponsors , de affiches van de veldcross werden door niemand meer verspreid en dit ver over onze gemeentelijke grenzen. Je investeerde het beste van jezelf in het vastleggen van de veldrenners. Je slaagde erin de grote namen naar onze gemeente te halen.
Wij durven te zeggen dat wij heel fier op jou zijn en je behoudt voor altijd een bijzondere plaats in ons hart.
Vaarwel, je anker is gelicht, maar nooit zal je guitig gelaat, je humor en je warmte uit ons gezichtsveld verdwijnen.
Patrick,
Zowel in je vrije tijd als op het werk stond je nimmer boven, maar altijd tussen de mensen, Je ging als een kleurrijk figuur door het leven.
Met jou verliezen we niet alleen een goede voorzitter, die altijd voor ons in de bres stond, maar ook een goede vriend.
Namens het veldritcomité .